Το YouSmile είναι η νέα διαδραστική, διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας παιδιών και εφήβων

Το YouSmile είναι η νέα διαδραστική, διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας παιδιών και εφήβων

Το YouSmile είναι η νέα διαδραστική, διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας παιδιών και εφήβων, που προσφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με συντάκτες και παραγωγούς πάντα παιδιά και θεματολογία που τα ίδια επιλέγουν.

Η πρώτη διαδικτυακή τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή του YouSmile είναι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012, στις 11:30 π.μ. Το

YouSmile περιλαμβάνει:

Yousmile.gr: ιστοσελίδα

Yousmiletv: διαδικτυακή τηλεόραση

Yousmileradio: διαδικτυακό ραδιόφωνο

Yousmilelearn: διαδικτυακή πλατφόρμα τηλε-διδασκαλίας και ενημέρωσης για θέματα τα οποία χειρίζεται «Το Χαμόγελο του παιδιού» όπως Παιδική Κακοποίηση,

Σχολικός Εκφοβισμός, Ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.α.

Τις εκπομπές μας μπορείτε να τις παρακολουθείτε μέσω του www.yousmile.gr Η πλατφόρμα YouSmile δίνει την ευκαιρία στα παιδιά και τους εφήβους, σε ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον, να μιλήσουν ελεύθερα για αυτά που θέλουν, για αυτά που τα προβληματίζουν, για όλα όσα τα ενδιαφέρουν και να δημιουργήσουν. Στόχος της πλατφόρμας Υοusmile είναι:

  • η διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των παιδιών
  • η ανάπτυξη της δημιουργικής τους σκέψης
  • η ευκαιρία έκφρασης των ιδεών τους
  • η σωστή χρήση του διαδικτύου με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και η εξοικείωσή τους με αυτές
  • η διαρκής ενημέρωση για τα δικαιώματά τους
  • η εξοικείωση και η χρήση της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για παιδιά SOS 1056 έτσι ώστε να μπορούν να μοιραστούν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!