το πόστερ από την βρεφική παράσταση

"Θα βγω από το αυγό" παράσταση για μωράκια έως 18 μηνών

Τα πρώτα μωρά που την παρακολούθησαν είναι πλέον ολόκληρα παιδάκια. Περπατούν, μιλούν και τρέχουν. Στο μεταξύ, άλλα μωρά ήρθαν σ’ αυτό τον κόσμο και οι συντελεστές του «Θα Βγω απ’ το Αυγό» είναι έτοιμοι να τα υποδεχθούν στο πορτοκαλί χαλί και τις αφράτες μαξιλάρες που θα στηθούν για τέταρτη (!) χρονιά στη σκηνή του θεάτρου Άβατον.

Αποκλειστικά για βρέφη 

Σ’ αυτή την παράσταση, οι θεατές θηλάζουν, ίσως δεν έχουν πει καν την πρώτη τους λέξη, μπορεί ακόμη καλά καλά να μην έχουν σταθεί στα πόδια τους. Ξέρουν όμως να ακούν, να πιάνουν, να αισθάνονται, να εκδηλώνουν τη χαρά και τη δυσαρέσκεια τους χωρίς δεύτερες σκέψεις… Είναι το πιο απαιτητικό κοινό του κόσμου όλου. Όμως αξίζει να δώσεις τα πάντα για να τους ικανοποιήσεις!

Αυτό σκοπεύουν να κάνουν για τέταρτη χρονιά οι συντελεστές του «Θα Βγω απ’ το Αυγό»-κάποιοι παλιοί και άλλοι ολοκαίνουριοι, μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη για μωρά 4 έως και 18 μηνών παράσταση. Οι μικροί-οι πολύ μικροί-θεατές θα ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο παραμυθένιο, με την πολύτιμη βοήθεια του Λευτέρη, του νεογέννητου περιστεριού που κάνει τα πρώτα του φτερουγίσματα εξερεύνησης, αναζητώντας την ευτυχία και την αγάπη. 

Η παράσταση είναι 45’, στη διάρκεια των οποίων βρέφη και γονείς μοιράζονται μια μοναδική διαδραστική εμπειρία. Οι άρτια εκπαιδευμένοι περφόρμερ δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά. Επιστρατεύουν στοχευμένα οπτικά ερεθίσματα, σχήματα, ήχους, μουσική, χρώματα και φυσικά την κίνηση, ώστε να διασκεδάσουν τους μικρούς θεατές, αλλά και να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους. Να αυξήσουν την παρατηρητικότητά τους, να διεγείρουν την φαντασία τους, να τα βοηθήσουν να αλληλεπιδράσουν με το περιβάλλον, με το καινούριο τους «σπίτι» που είναι απείρως μαγικότερο και σίγουρα πιο σύνθετο από τη ζεστή, οικεία κοιλιά της μαμάς τους.

Το τρέιλερ της παράστασης:

Ταυτότητα παράστασης "Θα Βγω απ’ το Αυγό"

Εμπνευσμένο από το παραμύθι «Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι» της Μαρίνας Πλεμένου

Ιδέα: Ομάδα Anumati (Ιδρυτικά μέλη: Σάρα Τοσκάνο, Ειρήνη Αμπουμόγλι, Δάφνη Φαραζή, Νάντια Δαλκυριάδου)

Μουσική: Δάφνη Φαραζή

Σκηνικά-Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα

Φωτογραφίες-Αφίσα: Νίκος Καρανικόλας 

Παίζουν: Νάντια Δαλκυριάδου, Μαίρη Ξένου, Βασιλική Κούλη

 

Διάρκεια παράστασης: 45’

Πρεμιέρα: Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 10:30, 12:00 και 13:30

Τιμές εισιτηρίων: 15 € (1 γονιός και 1 μωρό), 20 € (2 γονείς και 1 μωρό)

Πού: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210- 3412689, www.theatroavaton.gr

Προβολή και επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will

 

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, με βιογραφικά, φωτογραφίες και OnLine αγορά εισιτηρίων → https://www.theatroavaton.com/blank

tha bgo apo to abgo poster

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!