φωτογραφίες με παιδια και εφηβους που παιζουν βόλει

Προσφέροντας εύκολα και αποτελεσματικά στο ΔΕΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Προσφέρετε σε κοινωφελείς οργανισμούς αγαθά που δεν χρειάζεστε και είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και υπηρεσίες, μέσω του Desmos Direct (www.desmosdirect.org) με ένα μόνο κλικ.

Είτε είστε ιδιώτες, εταιρεία ή κοινωφελείς οργανισμός, επισκεφθείτε σήμερα το Desmos Direct για να δημιουργήσετε προφίλ και να αναρτήσετε την προσφορά σας ή τις ανάγκες του οργανισμού σας!

Tο Desmos Direct αναλαμβάνει τα υπόλοιπα:
μόλις αντιστοιχίσει μια αναρτημένη ανάγκη με την προφορά από ιδιώτη, εταιρεία ή και άλλο οργανισμό, το Desmos Direct ειδοποιεί αυτόματα δωρητή και φορέα για το επιτυχές ταίριασμα και κατευθύνει τα μέρη για την ολοκλήρωση της συναλλαγής!

desmos-direct-logo

Το Desmos Direct είναι το πρώτο και μοναδικό online tool για καλό σκοπό: μέσα από το εύχρηστο προφίλ σας προσφέρετε ακόμα πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

Σας ευχαριστούμε!

Η Ομάδα του Δεσμού

To Desmos Direct (www.desmosdirect.org) κατασκευάστηκε με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Katharina Turnauer Privatstiftung.

 

 

  

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!