φωτογραφία του παραμυθιού

Έκλεισε ο Διαγωνισμός για το βιβλίο "Ο παππούκας μου"

Ο παππούκας μου μεγαλώνει... Αλλά αυτός είναι ο παππούκας μου, και γι' αυτό τον αγαπάω!

Σήμερα, 01/06/2015 στις 12 το μεσημέρι, έκλεισε ο διαγωνισμός μας για το βιβλίο "Ο παππούκας μου". Οι δύο τυχεροί αναγνώστες που το κέρδισαν είναι: η Χριστίνα Λαδά και η Βασιλική Καρακίτσιου. Μπράβο κορίτσια! Πάντα τυχερές!

lineBrakeRoz

Στο βραβευμένο της βιβλίο η Marta Altés αφηγείται μια τρυφερή ιστορία για την ξεχωριστή σχέση μεταξύ ενός παππού με τον εγγονό του. Είναι πανέμορφα εικονογραφημένο και μας γοητεύει με την πρώτη ματιά! Μικρούς και μεγάλους!

Όλοι αναγνωρίζουμε τη σχέση που είχαμε ή θα θέλαμε να έχουμε με τους παππούδες μας.

pappoukas1

Υπάρχει ένα συγκινητικό σημείο στο βιβλίο ... "Μερικές φορές δεν με αναγνωρίζει ... αλλά μόλις τον αγκαλιάσω λύνεται αυτό", που είναι και ο λόγος που ζητήσαμε από την Key Books τα 2 αντίτυπα για τον διαγωνισμό μας. Γιατί ... μέσα από την αγάπη αναδυκνύονται χίλια ακόμα συναισθήματα, και μας δίνεται η ευκαιρία να τα ψιλαφίσουμε παρέα με τα παιδιά μας! 

Να τι έγραψαν οι New York Times και η Guardian για το βιβλίο:
"Είναι γραμμένο με το σκεπτικό ότι οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά. Μια αξιαγάπητη ιστορία". 
The Guardian  "Η μαγεία της ιστορίας βρίσκεται στη λιτή εικονογράφηση και στην ησυχία της αφήγησης... Σαν να σου ψιθυρίζει κάποιος κάτω απ' τα σκεπάσματα". 
The New York Times  (http://nyti.ms/1ynLq6k)

article separate

Έτσι λοιπόν, τρέχει διαγωνισμός για το καταπληκτικό βιβλίο της Marta Altes "Ο παππούκας μου". Δύο (2) τυχεροί αναγνώστες θα το απολαύσουν παρέα με τα παιδιά τους και θα εκπλαγούν με τα σχόλια των παιδιών. Γιατί ... αυτό το βιβλίο, με ένα μοναδικό τρόπο, είναι σαν να προτρέπει τα παιδιά να σχολιάσουν τις εικόνες, τα συναισθήματα, τις εμπειρίες τους με τους παππούδες. Και είναι συναρπαστικό να παρακολουθείς τα παιδιά να εκφράζονται!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, πρώτα διαβάστε τους παρακάτω όρους υποβολής: 

  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από την Πέμπτη 21 Μαΐου  έως την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015στις 12:00.
  • Μόνο μία συμμετοχή και ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται ανά αναγνώστη. Οι διπλές εγγραφές συμμετοχών θα διαγράφονται (όλες).
  • 2 αναγνώστες του Babytips.gr θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο παππούκας μου".
  • Η κλήρωση θα γίνει μέσω random.org και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αμέσως μετά, στην ιστοσελίδα Babytips.gr και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Ο νικητής θα λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει με τη διεύθυνσή του, ώστε να του στείλουμε ταχυδρομικά το βιβλίο (συστημένο).
  • Δείτε τους γενικούς όρους των διαγωνισμών μας ΕΔΩ. Και ...

Λάβετε μέρος στην κλήρωση, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας: Καλή επιτυχία σε όλους! Σημειώσεις: Το KERDISETO και το SAVE AND WIN μας βοηθούν στην προβολή του διαγωνισμού μας!

Δείτε τη σελίδα της KeyBooks για το βιβλίο "Ο παππούκας μου" αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες. 

article separate

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!