σχέδιο με χρήματα και στάμπες διαβατηρίων

Χρήματα στο οικογενειακό ταξίδι

 

Σε οποιοδήποτε ταξίδι θα χρειαστούμε χρήματαίτε σε πλαστική μορφή, είτε σε χάρτινη.

☉ Αναλόγως τον προορισμό μας, ίσως χρειαστεί να ενημερωθούμε για τις τιμές συναλλάγματος. Βοηθάει στην Ευρώπη να πληρώνουμε με πιστωτική κάρτα κάποιες φορές, ώστε να μην ασχολούμαστε με την ισοτιμία ευρώ με λίρες παραδείγματος χάριν.

☉ Μπορούμε να ξεκινήσουμε με έναν συνδυασμό μετρητών: συνάλλαγμα, ευρώ και πιστωτικές κάρτες. Έτσι δεν θα κινούμαστε με μεγάλα ποσά μετρητών που είναι παρακινδυνευμένο.

☉ Επίσης, την πρώτη ημέρα του ταξιδιού, ας έχουμε μαζί μας τα χρήματα για τη μεταφορά μας και της οικογενείας μας, από το αεροδρόμιο ως το ξενοδοχείο και για το πρώτο μας γεύμα. 

☉ Τακτοποιημένοι και χορτάτοι, αργότερα, θα βρούμε τις πληροφορίες για τα γραφεία συναλλάγματος, τις τοπικές αγορές, τις τράπεζες, τα αξιοθέατα κλπ.

 Όταν προετοιμαζόμαστε για το οικογενειακό ταξίδι μας, στο σημείο του τελευταίου και σημαντικού ελέγχου, ας μπούμε στον κόπο να ψάξουμε την τοποθεσία των ΑΤΜ κοντά στα σημεία του προορισμού μας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω διαδικτύου, στις εξής διευθύνσεις:

MasterCard Global ATM Locator | MasterCard®

VISA ATM Locator 

American Express ATM Locator

 

 # Προσαρμόστε ελεύθερα!

  

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!