αφίσα για τον διαγωνισμό stabilo

Διαγωνισμός για Μαμάδες από τη Stabilo!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!

Έχεις μυστικά tip που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου με τα παιδιά; Έχεις το μυστικό άγγιγμα στη σκανταλιά τους που τα ηρεμεί;

Μοιράσου τη φροντίδα σου με άλλες μαμάδες μέσω του microsite της Stabilo και λάβε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις υπέροχα δώρα!

Προλαβαίνεις μέχρι την Κυριακή!

Θα έχεις την ευκαιρία όχι μόνο να μοιραστείς το δικό σου tip, αλλά και να "κατασκοπεύσεις" μαμάδες, μπαμπάδες, μεγαλωμένα παιδιά και γνωστές Bloggers που μοιράζονται τα δικά τους μυστικά!

Περιηγήσου σε αυτή τη σελίδα, πάρε ιδέες, δες τα videos και κατέθεσε το δικό σου "μυστικό"!

Καλή επιτυχία!

Σελίδα του διαγωνισμού της Stabilo: http://easystart.stabilo.com/easylife.gr/
#stabilo #easystart

Η ενέργεια “Easy Start” δημιουργήθηκε με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά και την προώθηση των καινοτομικών προϊόντων Stabilo Easy Start. Όπως ακριβώς τα ειδικά σχεδιασμένα όργανα γραφής Stabilo, Easy Start, συντελούν στην εκμάθηση του σωστού τρόπου γραφής των παιδιών, έτσι και ο σκοπός της ομώνυμης ψηφιακής ενέργειας είναι να συντελέσει σε μία πιο εύκολη και διασκεδαστική καθημερινότητα για μαμάδες και παιδιά. Για το καλύτερο αποτέλεσμα δημιουργήθηκε το κατάλληλο ψηφιακό περιβάλλον, ένα microsite, στο οποίο φιλοξενείται η ενέργεια. Καλή Easy Start σχολική χρονιά σε όλους!

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!