πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου πούλα σαν καλλιτέχνης

"Πούλα σαν καλλιτέχνης" πήγαμε στην παρουσίαση του βιβλίου

Το να παρευρεθείς σε μία παρουσίαση βιβλίου των εκδόσεων KeyBooks είναι καλλιτεχνικό γεγονός. Δεν το χάνεις. Όλα είναι οργανωμένα τέλεια και αυτό που νιώθεις είναι φροντίδα!

Οι ομιλητές για το βιβλίο είναι προσεκτικά διαλεγμένοι και πάντα ενδιαφέροντες.

kallitexnhs1

φωτό: Βασίλης Βαρδάκας, Βλάσης Μαρωνίτης, Μαριέττα Φαφούτη, Κώστας Βογιατζής

Η τελευταία παρουσίασή τους που παρακολούθησα αφορούσε το βιβλίο «Πούλα σαν καλλιτέχνης» του AustinKleon. Ομιλητές ήταν οι Θοδωρής Τσεκούρας (διαφημιστής), η Μαριέττα Φαφούτη (μουσικός), ο Yatzer (Κώστας Βογιατζής) και ο Θεόφιλος Βασιλειάδης (ιδρυτής του kariera.gr).

kallitexnhs3

φωτό: Θοδωρής Τσεκούρας, Κώστας Βογιατζής

Ο Θοδωρής Τσεκούρας συντόνισε την παρουσίαση με απίστευτο χιούμορ και γλυκιά παιδικότητα, η Μαριέττα Φαφούτη μίλησε με ειλικρίνεια και γλυκύτητα για τη διαδρομή της στη μουσική, παραλληλίζοντας την ιστορία της με αυτή του συγγραφέα, ο Κώστας Βογιατζής μας απέδειξε ότι τα γραφτά του AustinKleon είναι πρακτικώς σωστά μιας που έκανε τα ίδια βήματα πριν γραφτεί το βιβλίο «Πούλα Σαν Καλλιτέχνης» και πέτυχαν μιας που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον χώρο του design παγκοσμίως μέσω του site του Yatzer.com. Και ο Θεόφιλος Βασιλειάδης εστίασε ένα μάθημα του Kleon που λέει ότι «στην ψηφιακή εποχή δεν μετράνε τόσο τα πτυχία και το background σου, όσο η ιδέα και το πάθος να την επικοινωνήσεις».

kallitexnhs4

φωτό: Μαριέττα Φαφούτη, Θεόφιλος Βασιλειάδης

Και η φροντίδα της KeyBooks ήρθε με το πέρας της παρουσίασης, όπου άνοιξε η γκαραζόπορτα που γινόταν η προβολή της παρουσίασης και εμφανίστηκε ο υπέροχος χώρος της Γκαλερί Ζουμπουλάκη Πειραιώς. Το κρασί Κτήμα Μουσών ήταν γευστικό και χαλαρωτικό και το finger food από το Radisson Blu του ξενοδοχείου Park, ότι χρειαζόμουν για να περιφερθώ στo χώρο και στον κήπο και να ξεκινήσω συζητήσεις για τους τρόπους που μπορεί κανείς να μοιραστεί τη δουλειά του και να τον ανακαλύψουν στην ψηφιακή εποχή.

kallitexnhs5

Ο υπότιτλος του βιβλίου είναι «Πως να πουλάς τον εαυτό σου χωρίς να γίνεσαι γελοίος». Διαβάζοντας το βιβλίο πλέον, μπορώ να προσθέσω ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες είναι κλειστοί άνθρωποι. Ντροπαλοί. Τους λείπει το θράσος. Ο Austin Kleon καταγράφει τα βήματα που μπορεί να κάνει ένας τέτοιος άνθρωπος, κρατώντας την αξιοπρέπειά του και προβάλλοντας τη δουλειά του.

kallitexnhs6

φωτό: Κώστας Βογιατζής, Δούκας Χατζηδούκας, Κερασία Κούη, Λάκης Γαβαλάς

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα της KeyBooks στο Facebook , εδώ και εδώ..!

poula san kallitexnhs vivlio

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!