η 4χρονη Callise Manning

4χρονη σώζει την έγκυο μαμά της καλώντας ασθενοφόρο

Η Calise Manning είναι 4 χρονών και κατάφερε να βοηθήσει την έγκυο μαμά της σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, καλώντας (επιτυχώς) ασθενοφόρο.

Η οικογένεια ζει στο Kalamazoo του Michigan. Η μαμά ήταν 9 μηνών έγκυος και έπαθε επιληπτική κρίση. Γνωρίζοντας την κατάστασή της και πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό, είχε μάθει στην κόρη της να καλεί τηλεφωνικά ασθενοφόρο (911), το όνομα της μαμάς της, την ακριβή τους διεύθυνση και το ότι "η μαμά είναι έγκυος".

Την προηγούμενη Τετάρτη χρειάστηκε να κάνει πραγματικότητα η Calise ότι είχε μάθει, αφού η μαμά της έπαθε επιληπτική κρίση στο σπίτι τους. Σήκωσε το τηλέφωνο, πληκτρολόγησε το νούμερο 911 και είπε στον άνθρωπο που απάντησε: "My mom is really pregnant and she’s having a boy and she really needs help (Η μαμά μου είναι πολύ έγκυος, γεννάει ένα αγοράκι και πραγματικά χρειάζεται βοήθεια)". Η κλήση διάρκεσε 7,5 λεπτά και η γυναίκα που συνομίλησε με την Calise την ρώτησε κάποια στιγμή "Πόσο χρονών είσαι γλυκιά μου;" Η μικρή απάντησε "4 και σχεδόν τώρα μεγαλώνω..!" Η μικρή Calise απόλαυσε τη βόλτα με το ασθενοφόρο δίπλα στη μαμά της και πλέον όλοι είναι ευτυχείς και υγιείς αφού γεννήθηκε και ο αδελφός της ομαλά.

Είναι υπέροχο να μαθαίνουμε ιστορίες παιδιών που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες. Που παρόλο το μικρό της ηλικίας τους μπορούν να βοηθήσουν. Μπράβο Calise!!!

Η είδηση δημοσιεύτηκε σε πολλά ΜΜΕ, όπως: myfox8.com, CNN.com, thebump.com, abcnews, wwmt.com

#Calise

 

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!