σχέδιο με ελεφαντάκι

Χρησιμοποιώ το Ταχυδρομείο για το οικογενειακό ταξίδι

Σκεφτείτε ότι έχετε χώρο στο αυτοκίνητο και κάνετε άνετο ταξίδι..!

Πως είναι δυνατό αυτό όταν έχετε μωρό και χρειάζεστε στις οικογενειακές διακοπές σας μία κούτα με πάνες, ένα παρκοκρέβατο, μία περπατούρα, μία ομπρέλα θαλάσσης και άλλα που θα σας διευκολύνουν και θα σας κάνουν να απολαύσετε τις διακοπές σας..; 

Υπάρχει λύση:

 # Προσαρμόστε ελεύθερα:

Η λύση είναι το ταχυδρομείο ή η μεταφορική εταιρία. Αν λείψετε για αρκετό καιρό, μπορείτε να συσκευάσετε τις πάνες και τα μωρομάντηλα, το παρκοκρέβατο και την ομπρέλα, τις ξαπλώστρες και τα καρεκλάκια, την περπατούρα και ακόμα και τα ρούχα και να τα στείλετε στον προορισμό σας. Εσείς μπορείτε να απολαύσετε το άνετο ταξίδι σας είτε αεροπορικώς, είτε οδικώς, είτε μέσω θαλάσσης.

Οργανώστε τα όλα μία εβδομάδα πριν. Πάρτε προσφορές από τις μεταφορικές εταιρίες και το ταχυδρομείο, συσκευάστε τα σύμφωνα με τους κανονισμούς και στείλτε τα να σας περιμένουν τουλάχιστον μία ημέρα πριν φτάσετε εσείς. Μπορείτε να τα παραλάβετε έτσι την ίδια ημέρα που θα φτάσετε και όποια ώρα θέλετε, αφού θα σας περιμένουν στα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας πχ.

 

 Καλές διακοπές  

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!