Οι Ειδικοί του Babytips.gr απαντούν

Όλοι οι γονείς έχουμε ανησυχίες για την ανάπτυξη, το μεγάλωμα και τη συμπεριφορά του παιδιού μας. Ανησυχούμε για την καλή επιρροή μας προς τα παιδιά μας.

πλαστικό παιδικό ψαράκι, πορτοκαλί χρώματος με άσπρα μάτια

"Οι ειδικοί του Babytips.gr" μπορούν να σας συμβουλέψουν, να σας καθησυχάσουν και να σας προτρέψουν σύμφωνα με την ιδιότητα τους και τις πληροφορίες που θα παρέχετε.

Μπορείτε να υποβάλετε την ερώτηση σας άμεσα, στο (μην ξεχάσετε να αναφέρεται την ηλικία του παιδιού και να μην γράψετε το μήνυμα σας με λατινικούς χαρακτήρες).

Μην επαναπαυτείτε στην συμβουλή τους διότι παρέχεται αποκλειστικά και μόνον για ενημέρωση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας που θα εξετάσει το παιδί και θα έχει ολοκληρωμένη ιατρική γνώμη.

 

Συνεργαζόμαστε με την ψυχολόγο Αναστασία Γκοτσοπούλου, την παιδίατρο Αρετή Θεοχαρούδη - Σιγανού, την παιδαγωγό - ειδικό Προσχολικής Αγωγής Δέσποινα Τραπεζανλίδου, την ειδική παιδαγωγό Χριστίνα Μαγκλιβέρα, τον γυναικολόγο Νίκο Δουληγέρη, την γυμνάστρια ειδικής αγωγής Ιωάννα Βαπορίδη, και την δικηγόρο Σοφία Τρεκλή.

lineBrakeRoz

 Διαλέξτε την κατηγορία που σας αφορά και διαβάστε τις ήδη υπάρχουσες απαντήσεις, σχετικές με:

movHeart  Συμπεριφορά παιδιών στο σπίτι (προσκόλληση, φοβίες, ζήλια, επιθετικότητα, μοναχικότητα, ανυπακοή, τιμωρία, νουθεσία, babysitting κ.α) και 2η σελίδα 

greenHeart  Θέματα ανάπτυξης και μεγαλώματος (ύπνος, φαγητό περπάτημα, πιπίλα, τσίσα, κακά, σεξουαλικότητα, παιδιατρικά κ.α) και 2η σελίδα

rozHeart  Συμπεριφορά παιδιών στον παιδικό σταθμό και το προνήπιο

 greenHeart  Συμπεριφορά παιδιών στο σχολείο και το νηπιαγωγείο

movHeart  Θέματα γονέων (ψυχολογίας, μετοίκιση, αεροπλάνο, ταξίδια, νομικά κ.α)

σχετικά άρθρα:

Γονιός. Ένα απαιτητικό "επάγγελμα".

Συμπεριφορά Μικρών ανά ηλικία

Επιθετικότητα μικρών παιδιών

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!