logo karkinaki-gr

karkinaki.gr: Το πρώτο site για τον παιδικό καρκίνο!

ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ»

Με κεντρικό σύνθημα «εδώ μιλάμε για τον παιδικό καρκίνο», μια καινούρια ιστοσελίδα, το www.karkinaki.gr, δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το τεράστιο ενημερωτικό κενό, που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα αναφορικά με τον παιδικό καρκίνο.

Τo karkinaki.gr, αν και φτιάχτηκε με προσωπικό μεράκι και ενδιαφέρον, καθώς οι δημιουργοί του έχουν προσωπικά βιώματα στη συγκεκριμένη ασθένεια, γρήγορα έγινε η μόνη «πύλη», που μπορεί να καλύψει καθένα, που ενδιαφέρεται να μάθει τα πάντα για τον παιδικό καρκίνο. Με στήλες ειδικών συνεργατών (ιατρών, ψυχολόγων, διατροφολόγων, εκπαιδευτικών), το karkinaki.gr γίνεται η ασφαλής και έγκυρη ενημερωτική πλατφόρμα για επιστημονικά θέματα αναφορικά με τον καρκίνο, ενώ με τις στήλες γονέων και παιδιών γίνεται η ειλικρινής μαρτυρία για καθέναν που μπορεί, μέσα από την εμπειρία του ή την εμπειρία δικών του ανθρώπων, να «εξηγήσει» -σε πολλές εκφάνσεις του- τι είναι ο παιδικός καρκίνος και ποια προβλήματα δημιουργεί.

Ταυτόχρονα, το karkinaki μπορεί να διαβαστεί και από τους μικρότερους φίλους του, καθώς φιλοξενεί σχέδια, εικόνες, μαρτυρίες, κείμενα από πάσχοντα παιδιά, πάντα με την έγνοια να βοηθήσει ουσιαστικά άλλους φίλους, που τώρα έρχονται σε επαφή με τη νόσο.

Blogging, επικοινωνία με απλό κόσμο, σύλλογοι, θεσμικοί φορείς, όλοι «δεσμεύονται» στο karkinaki.gr και σε κάθε παιδί που νοσεί ή θα νοσήσει, ότι απέναντι στον παιδικό καρκίνο πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα μάτια και την καρδιά μας!

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!