ζωγραφιά του Fred Giovannitti σε σχέδιο του παιδιού του

Ένας μπαμπάς ζωγραφίζει τα σχέδια των παιδιών του

Υπάρχει ένας μπαμπάς που έχει κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο με τις ζωγραφισμένες εικόνες που έχει ανεβάσει στο Imgur (image hosting service). Το όνομα του είναι Fred Giovannitti και τον τελευταίο χρόνο αρκετοί ασχολούνται μαζί του γιατί ζωγραφίζει τα σχέδια των παιδιών του στις συχνές αεροπορικές πτήσεις που κάνει για δουλειά. Ξεκίνησε με ξυλομπογιές αλλά όταν τις ξεχνάει στο σπίτι, παίζει με το ipad. Η 1η του ζωγραφιά ονομάζεται "The first one" και του την έδωσε η κόρη του Σοφία, όταν ήταν 4 ετών.

Μετά από αρκετούς μήνες της ζήτησε να του φτιάξει ένα ακόμα σχέδιο για το ταξίδι του. Ο γιός του, Φρέντυ, ενθουσιάστηκε και του έφτιαξε κι αυτός ένα σχέδιο. Τον Φράνκεστάιν.

Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία με τα δύο του παιδιά, τον οκτάχρονο Φρέντυ και την εξάχρονη Σοφία. Βέβαια δεν λείπουν και τα αρνητικά σχόλια από τα παιδιά του, όπως στο "Happy girl" που νευρίασε η κόρη του για το κόκκινο πουκάμισο ... και χρειάστηκε να  επικαλεστεί καλλιτεχνική αδεία ...

Frankenstein - Imgur

Happy Girl - Imgur

Το "Elephant boy" του το έδωσε η πεντάχρονη τότε κόρη του, λέγοντας του οτι της λέει διάφορα πράγματα στα όνειρα της. Και το "Mum's BDay" φαίνεται να είναι παραγγελία της μαμάς για τα γεννέθλια της, για να διακοσμήσει την κουζίνα της.

Elephant Boy - Imgur

BDay Chicken 1 - Imgur

Μία φορά ξέχασε τις ξυλομπογιές του και πειραματίστηκε με το ipad και την εφαρμογή ArtStudio. Από εκεί και πέρα συνεργάζεται με τα παιδιά του στη δημιουργία των καλλιτεχνιών τους. Στο "Cats in love" της Σοφίας, ο Giovannitti έκανε μόνο τον ουρανό και στο "Alien Scar" του Φρέντυ, βοήθησε λίγο στο πρόσωπο.

Cats In Love - Imgur

Alien Scar - Imgur

Happy Bat - Imgur

Κάποιες φορές τα παιδιά του ξεχνάνε να του δώσουν σχέδια. Ψάχνει λοιπόν στην κάμερα του μήπως του έχει ξεφύγει κάποιο. Και ιδού το "Happy bat".

   

Σίγουρα αναρωτιέστε τι δουλειά κάνει ο Giovannitti. Κύρια δουλειά του είναι η  σχεδίαση βιομηχανικού εξοπλισμού για την προστασία των θαλλάσιων οικοσυστημάτων και (για να πληρώνει τους λογαριασμούς όπως λέει) η δεύτερη δουλειά του είναι ένα μικρό στούντιο τατουάζ στο Λας Βέγγας που του ανήκει και είναι ο λόγος που ταξιδεύει συχνά αεροπορικώς.

 

πηγές: Imgur, Business Insider

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!