ένα παιδί διαβάζει το βιβλίο Είμαι ένας καλλιτέχνης

Πήγαμε στην παρουσίαση του βιβλίου "ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ"

Το Σάββατο το πρωί ετοιμαστήκαμε οικογενειακώς και πήγαμε - για πρώτη φορά στη ζωή μας - στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών. Με τίποτα δεν χάναμε την παρουσίαση του βιβλίου «Είμαι ένας καλλιτέχνης» της Marta Altes!

ARTIST 0042

Είχαμε τη χαρά να διαβάσουμε το βιβλίο λίγες ημέρες πριν και το είχαμε ευχαριστηθεί. Ευκολοδιάβαστο για μικρά παιδιά, όμορφα σχέδια, ζωηρά χρώματα που εξάπτουν τη φαντασία, και ένας σκανταλιάρης καλλιτέχνης που αμέσως τρυπώνει στο μυαλό των μικρών και τα ωθεί να φτιάξουν αριστουργήματα στο χαρτί!

artist 0981

Η παρουσίαση ήταν εξαιρετική. Η παιδαγωγός Άννα Παπαϊωάννου οδήγησε τα παιδιά στον κόσμο της φαντασίας της Marta Altes. Τα ταξίδεψε περιγράφοντάς τους το βιβλίο, ζήτησε τη συμμετοχή τους και απλόχερα την πήρε και από τους πιo δύσκολους και ντροπαλούς αναγνώστες, τους ζωγράφισε, και τα βοήθησε να εκφραστούν σαν γνήσιοι καλλιτέχνες. Χόρεψαν, έφαγαν γλυκίσματα από τον Κωνσταντινίδη, μεταμορφώθηκαν με το face painting, διασκέδασαν με τον κλόουν και … ζωγράφισαν ένα τοίχο με τις παλάμες τους!!!

ARTIST 0090

Όλη η εκδήλωση ήταν πρωτότυπη, χαρούμενη, καλά οργανωμένη, όπως μας έχει συνηθίσει η Key Books και η Ελένη Τώρου. Αναμένουμε τη συνέχεια ... και τους ακολουθούμε με χαρά!

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!