Ψαράκι με λαχανικά

  Συστατικά:

  • 2 φιλέτα πέρκα ή παγκάσιους
  • 4 - 5 φρέσκα κρεμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
  • 2 καρότα τριμμένα
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • ½ Λεμόνι
  • Αλάτι πιπέρι

 

  Οδηγίες

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα ψαριού και όταν ζεσταθεί αρκετά το λάδι τα ρίχνουμε μέσα.
  • Μετά από δύο λεπτά τα γυρίζουμε και όταν πάρουν χρώμα και από κάτω, χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα λαχανικά αλατισμένα να σοταριστούν.
  • Μαγειρεύουμε 4-5 λεπτά ακόμη και ρίχνουμε το λεμόνι.

 

Photo Credit: jakub_hla via Compfight cc