Σούπα με σουσαμάκι ζυμαρικό και κιμά

  Συστατικά:

  • 2 κ.σ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή άλλο κρέας της αρεσκείας σας)
  • 2 κ.σ. σουσάμι ή πεπονάκι
  • ελαιόλαδο
  • λεμόνι κατά προτίμηση
  • τριμμένο καρότο στο λεπτό τρίφτη για γεύση κατά προτίμηση

 

  Οδηγίες

  • Τσιγαρίζουμε με νεράκι τον κιμά σε ένα κατσαρολάκι.
  • Μόλις ασπρίσει ο κιμάς πετάμε το νερό και βάζουμε καθαρό ζεστό νερό και αφήνουμε τον κιμά να βράσει περίπου 15 λεπτά.
  • Προσθέτουμε λαδάκι, καρότο τριμμένο και σουσαμάκι. Αφήνουμε να βράσει.

Λίγα μυστικά ακόμα: Με τον κιμά το κρέας είναι σαν ήδη λιωμένο και μαγειρεύεται πολύ πιο γρήγορα από το να ηταν σε κομμάτι! Το μωρό μου τρελαίνεται και το τρώμε ήδη από 7 μηνών με 2 μόνο δοντάκια! Φυσικά στα υλικά κάνετε ότι παραλλαγή θέλετε!

Τη συνταγή ανάρτησε η geotek / Cookpad και μας επέτρεψαν - από το "Συνταγές της παρέας" να τη μοιραστούμε. Αν θέλετε διαβάστε τα σχόλια αυτής της συνταγής, εδώ: https://cookpad.com/gr/sintages/3070081-kokkines-phakes-me-karoto-gia-to-moro